/ info

Onze droom?

Een Toren van Babel bouwen waarin alle talen van de stad

rondzingen! Bouw je mee? Dat kan op verschillende manieren!


1. Kom naar ons radiostation!

Stadsdichter Maud Vanhauwaert ontcijfert samen met jou je lievelingsgedicht. Of dat nu geschreven is in het Grieks, het Arabisch, het Chinees, Friulisch of Kwakiutl! Stuur een favoriet gedicht uit je moedertaal naar radiobabel@rooftoptiger.com en wij nodigen je binnenkort uit in ons radiostation!


beelden - Siege Dehing

2. Doe mee online!

Kies een favoriet gedicht uit je moedertaal en maak een filmpje waarin je jouw gedicht voorleest. Zet je filmpje op youtube en stuur ons de link naar radiobabel@rooftoptiger.com. Vertel je ons ook in welke taal jouw gedicht geschreven is, wat de naam is van de schrijver en de titel van het gedicht?

Wij maken dan zo snel mogelijk van jouw filmpje een van de bouwstenen van onze Toren van Babel, en houden je op de hoogte! Oh, lukt het niet via Youtube? Dan kan je ons het filmpje ook doorsturen via Wetransfer! Lukt dat ook niet? Geen probleem! Mail ons en wij proberen je zo snel mogelijk verder te helpen.

3. Steek je handen uit de mouwen!

Volgende zomer willen we een echte toren bouwen! Heb je zin om mee te bouwen of te koken voor de crew? Laat ons iets weten via radiobabel@rooftoptiger.com of via de facebookpagina!- Want het is in onze sprakeloosheid
dat wij elkaar het best verstaan -— RADIO BABEL is een project van stadsdichter Maud Vanhauwaert

i.s.m. Rooftoptiger en Antwerpen Boekenstad